Så skapar du en inloggning till Min Skog

Är du också redo att skapa ditt konto? Gör så här

Registrera användare med hjälp av BankID

När du loggar in med BankID för första gången, fyll i uppgifterna som efterfrågas. Välj spara och du är redo att börja använda Min Skog 
Nästa gång du loggar in, behöver du bara fylla i ditt personnummer på sidan och sedan logga in med hjälp av ditt BankID.

Registrera användare med användarnamn och lösen

Första gången du loggar in skapar du ett konto. Klicka ”Registrera dig här”. Efter att du fyllt i formuläret får du ett mail för verifiering till den e-postadress du angett (kontrollera skräppostmappen om du inte hittar det). I mailet klickar du på länken och väljer ditt lösenord. Skriv ned ditt lösenord på ett säkert ställe så att du enkelt kan logga in framöver. 
Skulle du glömma ditt lösenord klickar du på länken för glömt lösenord. Fyll i din e-postadress så skickar vi en återställningslänk till dig. Uppstår det problem eller om du vill ändra e-postadress, skicka ett mail till  skogsnara@storaenso.com               
När du är inloggad kommer du till förstasidan av Min Skog med överblick över ditt innehav. Via vänstermenyn klickar du dig vidare för att se dokument och handlingar som hör ihop med din skog och vårt affärssamarbete.
Har du tekniska frågor eller förslag till förbättring?
Skicka ett mail till skogsnara@storaenso.com  så svarar vi så fort vi kan.