Kom igång med vår skogsbruksplan app!

Vi har utvecklat en app för att du ska få ut mer av din plan och lättare kunna navigera dig runt i din skog och planera dina åtgärder. Här får du all info om beståndet du står i, mäta avstånd och även använda GPS-spårning så du vet var du gått i skogen.

1. Ladda ned programvaran

Appen är utvecklad för de vanligaste mobila operativsystemen iOS och Android. Ladda ned appen från respektive handelsplats App Store och Google Play.

2. Skapa konto/logga in

Med appen igång klickar du på menyn och sedan Mina fastigheter. Du får nu möjlighet att logga in med samma uppgifter som på Min Skog. Har du inget konto kan du välja att skapa ett här.

3. Skapa och ladda ned plan

Det första du måste göra är att skapa en mobilversion av planen för att sedan kunna ladda ned. Klicka på Skapa plan. Det tar några minuter, beroende på storlek på planen och uppkoppling, innan du sedan klickar på Ladda ned plan.

4. Välja karta och lager

Klicka på Mina fastigheter och välj sedan din fastighet. Nere i högra hörnet kan du välja olika lager såsom angelägenhetsgrad, målsättning och fastigheter.

5. Avdelningsinformation och spårning

Klicka på en avdelning för att markera den. Klicka på samma avdelning igen för att få upp information om avdelningen. Under menyn Mäta, skapa spår kan du slå på en smart funktion som följer dig i skogen, så du efterhand kan markera viktiga platser.