Reparatör till Stora Enso Plantor, Nässja
plantskola


Om tjänsten

Nässja plantskola i Österfärnebo ligger vackert belägen vid Dalälven och är en av tre plantskolor på Stora Enso Plantor. Vi strävar alltid efter att leverera plantor av bästa möjliga kvalitet där våra medarbetares säkerhet och arbetsmiljö prioriteras högst. Nässja plantskola odlar täckrotsplantor i huvudsak av gran och tall.
Plantskolan utvecklas ständigt med ny teknologi och automatiserade produktionslinjer. Som reparatör är du delaktig i utvecklingsarbetet med att hitta nya kreativa lösningar för att förbättra vår produktion där säkerhet prioriteras.
Du kommer att utföra förebyggande underhållsarbete och service inför uppstart av nya processer under säsong samt akuta reparationer som utförs under driftstopp. Våra produktionsprocesser varierar under året och innefattar service av maskinlinjer för sådd, omskolning och pack, men även bevattningsanläggningar, långnattsanläggningar, växthus och våra fastigheter.
Underhållsarbetet planeras tillsammans med ledningen, vår andra reparatör samt övriga medarbetare, där driftsäkerheten är av yttersta vikt för vår produktion.
Tjänsten kan komma att innefatta jourberedskap och skiftgång under perioder.

Kvalifikationer

Som person är du serviceinriktad. Du klarar snabba omställningar och trivs med den variation produktionsprocesserna under produktionsåret innebär. Du ser hellre lösningar än problem och förstår betydelsen av underhållsarbete. Du har förmågan att prioritera och bedöma när ett planerat driftstopp krävs för ett större underhållsarbete eller när vi behöver reparera akuta driftstopp. Du har ett helhetstänk, är analytisk och ser möjligheter till förbättringar som gör våra produktionslinjer mer driftsäkra.
Som reparatör har du kontakt med både leverantörer och entreprenörer vid beställning av material eller tjänster.  Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.
Vi önskar att du har erfarenhet som underhållstekniker inom industin. Du har en gymnasial utbildning eller annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig inom områden som el, teknik eller reparation. Erfarenhet från systematisk felsökning och automation är meriterande.
B- körkort och grundläggande IT kunskaper är ett krav.

Ansökan och kontaktperson

Rekryterande chef Pia Emas, pia.emas@storaenso.com svarar gärna på dina frågor kring tjänsten och tar emot din ansökan.
Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, 25 april. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Din ansökan ska innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst.

Career for a better climate.

Every day.
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träkonstruktioner och papper. När du jobbar hos oss bidrar du till en förnybar framtid och ett bättre klimat. Vi tror att allt som tillverkas av plast idag kan tillverkas av träd imorgon. Här blir du en viktig del i att motverka global uppvärmning – ett aktivt skogsbruk är en viktig komponent i Sveriges strävan att motverka växthuseffekten.