Vikarierande Virkesköpare Rättvik


Vi söker nu en vikararierande Virkesköpare till Stora Enso Skog, med start augusti 2021. Vikariatet kommer fortgå i ca 1 år, med placeringsort Rättvik. 

Arbetsuppgifter

I tjänsten som virkesköpare ingår det att, genom kontakter med befintliga och nya leverantörer i ditt arbetsområde, möjliggöra ett aktivt, lönsamt och miljöriktigt brukande av skogarna. Det sker framförallt genom försäljning av våra tjänster såsom avverkning och skogsvård. 

Kvalifikationer

Är du den vi söker? För att lyckas i rollen som Virkesköpare ser vi att du har en skoglig utbildning eller god skoglig kunskap. Du tycker om att skapa kontakt med nya människor samt arbetar självständigt och strukturerat för att upprätthålla och bygga kundrelationer. Du tycker om tydliga ramar och mål. Erfarenhet inom försäljning är meriterande. Hos oss får du mycket frihet under ansvar, med stor variation i ditt vardagliga arbete. 
Körtkort B är ett krav då tjänsten kräver vissa resor.

Övrig information

Rekryterande chef, Daniel Timblad, svarar gärna på dina frågor och tar emot din ansökan. Skicka in din ansökan senast den 19:e maj, bifoga CV och personligt brev.  I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst. Vi genomför drogtester. 
Daniel Timblad, Områdeschef NV & Ö Dalarna
0725137554
daniel.timblad@storaenso.com