Nu lättare än någonsin: skapa konto på Min Skog i tre enkla steg!

Nu är det enklare än någonsin att skapa ett konto på Min Skog. Du behöver bara ett BankID för att komma igång. Du loggar in på din digitala skog här! 
» Behöver du hjälp att logga in? Se vår instruktionsfilm här!
trädtoppar

Betalplan med ränta – Se både skogen och pengarna växa!

Genom att utnyttja avverkningsmöjligheterna i din skog och använda betalplan med ränta kan du låta likviden stå obeskattad hos oss i upp till 10 år, till en bra avkastning.
» Se din aktuella ränta här 

Samarbetspartners prisas för säkerhetsinsatser

Säkerhet och hälsa är Stora Enso Skog högst prioriterade framgångsfaktorer. Det gäller såväl egna medarbetare som samarbetspartners och människor som vistas runt verksamheten. Varje år gör Stora Enso Skogs samarbetspartners viktiga insatser för säkerheten.
» Läs mer här!   

Stora Enso blir skogsägare

Stora Enso kommer i framtiden att äga, förvalta och utveckla ett av Sveriges största skogsinnehav – ett viktigt steg mot en hållbar framtid! Skogsråvaran är central för att skapa hållbara och förnybara lösningar som ersätter fossila material.
» Läs mer här! 

GDPR – Vi värnar om dina personuppgifter!

Din integritet är viktig för oss och därför har vi arbetssätt för att säkerställa en korrekt hantering av dina personuppgifter. På den här sidan finns information som beskriver vår personuppgiftsbehandling.
» Läs mer här!

Läs skogsmagasinet på webben!

Nu kan du läsa magasinet Skogsnära direkt på webben. En tidning fylld av allt från skötseltips till skogsnyheter och fördjupande reportage om hur vardagen ser ut för andra skogsägare.
» Läs Skogsnära här 

Innovation – Din skog kan bli del av något större!

Vi på Stora Enso forskar ständigt för att upptäcka nya användningsområden för trädråvaran som ingen tidigare trodde var möjligt. Vi är övertygade om att trä är en viktig del av lösningen på många av de utmaningar som världen står inför.
» Läs mer här!   
biokomposit