Stora Enso inleder plan för att permanent stänga massa- och pappersproduktionen vid bruken i Kvarnsveden och Veitsiluoto

2021-04-20

Stora Enso kommer att inleda medbestämmandeförhandlingar med anställda vid bruken i Kvarnsveden i Sverige och Veitsiluoto i Finland angående en plan för att permanent stänga massa- och pappersproduktionen vid båda anläggningarna.

» Läs mer

Årets säkerhetsinitiativ 2020 till Skogsåkarna

2021-02-11

Risken att den spröda lövmassaveden skulle lossna och falla på mötande bilar gjorde att Skogsåkarna snabbt tog fram ett koncept för en säkrare lastning. För insatsen får Skogsåkarna årets Säkerhetsinitiativ för 2020.

» Läs mer

Stora Enso köper omlastningsterminalen i Torsby

2021-01-28

Stora Enso har långsiktigt ökat volymen på järnväg som en del i att nyttja de olika transportslagens styrkor och på så sätt stärka vår leveransförmåga och flexibilitet samt sänka vår miljöpåverkan.

» Läs mer

Martin Holmgren ny ordförande i Skogforsk

2020-06-02

Martin Holmgren, VD Stora Enso Skog och Senior Vice President på Stora Enso Wood Supply Sweden, är ny ordförande i Skogforsk. Han tar över efter Göran Örlander som varit ordförande sedan 2016.

» Läs mer

Corona-situationen

2020-04-01

Stora Enso är ett internationellt bolag med cirka 25 000 medarbetare. Vi har ett ansvar att göra vad vi kan för att minska spridningen av Corona-viruset. Sedan en tid tillbaka har vi ersatt fysiska möten med att mötas digitalt eller över telefon, vi har stängt våra kontor för besökare och vi har på andra sätt anpassat vår verksamhet.

» Läs mer

Fler nyheter i vårt arkiv