Så uppdaterar du din plan i telefonen och läsplattan

När din plan är uppdaterad och klar efter den årliga ajourhållningen, en kostnadsfri tjänst som är exklusiv för dig som är virkesleverantör till Stora Enso Skog, måste du uppdatera planen i telefonen/läsplattan för att den ska bli synlig. Nedan kan du läsa hur du gör för att uppdatera och ladda ned den ny versionen.

1. Öppna listan med fastigheter

Du når listan med fastigheter genom att klicka på menyn och välja “Mina fastigheter”.

2. Uppdatera listan

Du uppdaterar listan genom att svepa med fingret uppifrån och ned. När listan laddats om klickar du på “Uppdatera” vid varje plan. Det är bäst att utföra uppdateringen när du har tillgång till WiFi-uppkoppling.

3. Bekräfta

Appen kan inte användas under tiden den nya planen produceras. Detta kan ta olika lång tid beroende på hur stor din fastighet är. Du behöver därför bekräfta uppdateringen.

4. Ladda ned din nya plan

Din nya plan ligger nu i kö för att uppdateras och kommer strax bli tillgänglig. När den är klar klickar du på “Ladda ned” för att avsluta din uppdatering.

Ladda ned program

Appen är utvecklad för de vanligaste mobila operativsystemen iOS och Android. Ladda ned appen från respektive handelsplats App Store och Google Play. . https://storaensoskog.se/wordpress/wp-content/uploads/2016/05/appstore.png https://storaensoskog.se/wordpress/wp-content/uploads/2016/05/uppdatera-i-tel.png https://storaensoskog.se/wordpress/wp-content/uploads/2016/05/uppdatera-i-tel.png