Så skapar du en inloggning till Min Skog

Registrera användare med hjälp av BankID

När du har loggat in med hjälp av BankID för första gången ber vi dig att fylla i de uppgifter som fälten efterfrågar. Tryck sedan på spara för att kunna börja använda Min Skog. 

Logga in med BankID

Fyll i ditt personnummer med 12 siffror och klicka på ”logga in”. Öppna sedan BankID på din dator eller någon annan enhet och fyll i din säkerhetskod. Automatiskt loggas du nu in på Min Skog.

Ny användare

Är det första gången du loggar in behöver du skapa ett konto. Klicka på ”Registrera dig här” lite längre ned på startsidan. Efter att du fyllt i formuläret får du ett verifieringsbrev skickat till den e-postadress du angett. Kontrollera skräppostmappen ifall du inte fått verifieringsbrevet. Klicka på länken i brevet och välj ditt lösenord. Skriv ned ditt lösenord på ett säkert ställe så att du enkelt kan logga in framöver. 

Logga in med användarnamn

Du loggar in här med din e-postadress och ditt lösenord. När du är inloggad kommer du till förstasidan av Min Skog där du får en god överblick av din skog. I vänstermenyn kan du klicka dig vidare till de underkategorier som alla har med din skog att göra. 

Glömt lösenord

Har du glömt ditt lösenord kan du enkelt beställa ett nytt genom att klicka på länken för glömt lösenord. Fyll där i din e-postadress så skickar vi en återställningslänk till dig med vilken du kan välja ett nytt lösenord. Har du problem med inloggningen, eller vill ändra e-postadress, maila excellent@storaenso.com 
Har du tekniska frågor, något som inte fungerar eller förslag till förbättring?
Maila till: excellent@storaenso.com så svarar vi så fort vi kan.