Vill du arbeta tillsammans med oss för en förnybar framtid?

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träkonstruktioner och papper. När du jobbar hos oss bidrar du till en förnybar framtid och ett hållbart klimat. Vi tror att allt som tillverkas av plast idag kan tillverkas av träd imorgon. Här blir du en viktig del i att motverka global uppvärmning – ett aktivt skogsbruk är en viktig komponent i Sveriges strävan att motverka växthuseffekten. 
Stora Enso Skog erbjuder varje år sommarjobbstjänster till dig som studerar eller är nyutexaminerad från en eftergymnasial skoglig utbildning. I majoriteten av våra sommarjobb får du chansen att vikariera för en ordinarie tjänst och därmed en god inblick i arbetslivet efter examen. Exempel på sommarjobbstjänster är produktionsledare, transportledare samt försörjningsledare av bioenergi. 
Detta är en strålande möjlighet för dig som vill skaffa värdefull arbetslivserfarenhet inom skoglig verksamhet. Samtidigt som du skapar goda möjligheter för din egen framtid hos oss på Stora Enso Skog arbetar du också för en hållbar framtid på vår planet.
Har du några funderingar? Kontakta Anna Nilsson, HR-specialist: anna.x.nilsson@storaenso.com